5448335436_decf8982aa_b.jpg

Net zoals u wens ik in goede gezondheid en conditie te blijven.
Gezondheid of welzijn is een toestand waarbij lichaam en geest in harmonie zijn met elkaar en omgeving. Er liggen heel wat mogelijkheden binnen ons eigen bereik om levenswijze af te stemmen op gezondheid.
Graag wil ik mensen motiveren en stimuleren om bewust te worden van hun eigen potentieel, hun "innerlijke boom" te ontdekken én te verzorgen.

Ann Van Dessel


 

my Inner Tree

 

opleidingen

Reeds op jonge leeftijd was ik geboeid door het begrip "welzijn" en de zoektocht naar harmonie in het leven.
Ik ben er mij in gaan verdiepen en mijn kennis blijven verruimen door opleidingen te volgen en veel te lezen omtrent de fysieke en psychische gezondheid van de mens. 

Al van jongs af aan beweeg ik graag en heb ik altijd ervaren hoeveel goeds het mij bracht en nog steeds brengt. Ons lichaam heeft een bouw, die vraagt om beweging. Rust roest wordt wel eens gezegd. Zolang we regelmatig bewegen, blijven we fit, soepel en sterk. Ook als u niet graag sport, zijn er tal van bewegingsmogelijkheden in het dagelijkse leven om uw lichaam in goede conditie te houden. In deze huidige tijd waarin we steeds meer zittend leven wordt functioneel bewegen des te belangrijker.

Sinds 2011 ben ik gepassioneerd door yoga en al het positieve dat het te bieden heeft. Zonde dat ik het pas laat ontdekt heb, maar anderzijds geloof ik er in dat de dingen pas op je levenspad komen wanneer je er klaar voor bent. Yoga heeft me nog meer bewust gemaakt van het belang van een goede ademhaling, lichaamshouding en -beweging, juiste voeding, voldoende rust en de verbondenheid tussen lichaam en geest.

Er zijn veel verschillende manieren waarop we ons eigen welzijn kunnen beïnvloeden en onze "inner tree"  kunnen voeden, verzorgen en beschermen. Voeding en beweging zijn twee belangrijke pijlers in een gezonde levenswijze, waarin we zelf keuzes kunnen maken die het beste bij ons passen. 

Als u besluit om uw levenswijze op uw gezondheid af te stemmen en daarin de eerste stap wil zetten, dan wil ik u daar graag bij ondersteunen wanneer u dat nodig vindt.

2019
2019
2018 -2019
20182017 - 2018


2017
2015-2017
2015
2014-2015
2014
2014
2013
2007-2009
2006
2005-2009

Thaise Stoelmassage @ Thai Dee
Sportmassage @ De Avondschool
Training nieuw inzicht in Chinese geneeswijze
Advanced training Thai massage @ Loh Kroi in Thailand
Zensa-Massage @ Beauty & Energy
Bellabaci Cupping Massage @ Bellabaci
Hot Stone - Kruidenstempel - Oceana -
Shiatsu-Bindweefsel gelaatsmassage
@ Anubis Care
Anathai Joint Mobility (Thai Massage)
Thaise Yoga Massage - Therapeutisch Masseur (Thai Dee NL)
Yin Yoga Teacher Training
Thaise Yoga Massage - Preventief Masseur (Thai Dee NL)
Massagetherapeute @ De Avondschool
200hr. - Hot Yoga Teacher Training (Thailand)
Personal Trainer in Functional Training
Diverse massage workshops
Enneagram (persoonlijkheidstypologie)
Gezondheidstherapeute 4j. (natuurgeneeskunde) - EAN
Voeding, Gezondheid en Levenswijze 2j. - EAN