Tijdens deze massage wordt het lichaam in beweging gebracht door houdingen vanuit de yoga en tegelijkertijd worden de energiebanen gemasseerd met behulp van drukpuntmassage. Ook elementen uit de reflexologie worden hierbij ingezet. Wanneer de juiste aandacht bij zowel gever als ontvanger aanwezig is, krijgt deze massage bovendien een meditatief karakter en is de uitwerking nog krachtiger.

De Thaise yogamassage kan diep en intens zijn, maar ook zacht en dynamisch.  U voert onder mijn begeleiding allerlei strekkingen uit, die vloeiend en ritmisch in elkaar overgaan. Ik nodig u uit om via de ademhaling bewust los te laten en stem de massage af op de mogelijkheden en behoefte van jouw lichaam op dat moment. 
De Thaise yogamassage wordt gegeven vanuit een holistisch perspectief, een zienswijze waarbij lichaam en geest direct met elkaar in verbinding staan en elkaar beïnvloeden. 

Thaise massage stimuleert de doorbloeding waardoor afvalstoffen versneld afgevoerd worden. Het immuunsysteem verbetert en pijn vermindert of verdwijnt. De flexibiliteit van spieren en gewrichten neemt toe waardoor je houding verbetert. Door de energiebanen te behandelen wordt ook het energetische lichaam weer in balans gebracht.  Kortom deze 2500 j oude boeddhistische vorm van lichaamswerk mag niet ontbreken in onze hedendaagse stressvolle westerse samenleving. 

Deze massage wordt met kleren aan gegeven. U krijgt hiervoor een geschikte outfit aangeboden of u voorziet zelf gemakkelijke of loszittende kleding. 


60 min. - 50€  
90 min. - 75€
120 min. - 100€