Gespannen spieren zijn vaak het gevolg van aanhoudende stress of het aannemen van langdurig dezelfde houdingen, waardoor de bloedtoevoer in bepaalde spieren vermindert. Deze gespannen spieren zullen op den duur ook pijn veroorzaken, waardoor ze verder verstijven en verkrampen. In dergelijke situaties kan een dieptemassage een uitkomst bieden. 

Aanvankelijk kan deze massage als pijnlijk ervaren worden. Een pijngrens is zeer persoonlijk, per individu verschillend en daar wordt te allen tijde rekening mee gehouden. De massage wordt ook regelmatig onderbroken, zodat de spieren zich kunnen ontspannen en de pijn afneemt omdat de desbetreffende spierzones opwarmen. Daardoor zal deze massage alsnog vrij snel een deugddoend effect opleveren.

Op de huid bevinden zich ook de reflexzones van de organen, die door de massage automatisch mee worden behandeld, wat de lichaamsfuncties zal verbeteren. De uitlopers van het zenuwstelsel bevinden zich eveneens in de diepste spierlagen van de rug. Wanneer deze diepere spierlagen worden losgemaakt, zal er naast pijnvermindering ook verbetering optreden op vlak van slaap, spijsvertering, stoelgang en vermoeidheid.

25 min. massage - 30 € 
45 min. massage - 50 €